Effektiv bekæmpelse af mus med avanceret metoder og garanti
Kommer indenfor 24 timer 24/7
Konkurrerende lave priser

Vigtigt:

Vi er eksperter i bekæmpelse af mus, med vores mangeårige erfaring, kan vi hurtigt og sikkert bekæmpe Jeres mus med fuld garanti.

Venligst undgå selv at fjerne musene, da dette kan medføre yderligere spredning og hermed forværring af situationen.

Vi benytter kun effektive langtidsholdbare midler, så i kan føle Jer helt trygge.

I får ved tilmeldelsen “Kontakt os“, straks tilsendt vigtige informationer, så invasionen standses.

Gratis skadedyrs-undersøgelse:
Vi har de mest avancerede elektroniske instrumenter, så vi kan se hvor musene er, Deres indgange og reder.

Gratis bolig-undersøgelse og rådgivning ved bekæmpelsen, så nye mus ikke kommer igen
Vi benytter avanceret instrumenter og metoder, så vi kan finde dem alle
Vi benytter kun Pesticidfri midler
Kontakt os – Tal med en specialist

31 90 40 21

Bekæmpelse af mus:

Det hjælper ikke kun at bekæmpe musene, en af vores specialister kommer ud til Jer, med avancerede special udstyr, så vi kan se ind i hulmuren, under gulvet eller ind i de aflukkede lofter.
Med vores specielle (IR) termokamera, kan vi desuden se musene i mørket, selvom de gemmer sig i bag væge, eller steder man ellers ikke kan komme til.
Herefter bekæmper vi, og i får nogle grundige og nemme bygnings instruktioner, så nye mus ikke kommer ind, man kan altid ringe til os gratis, hvis man vil have uddybet bekæmpelsen eller bygnings instruktionerne.

Vi bekæmper altid musene med et aflukket middel, så børn og husdyr ikke kommer i berøring af midlet, vi kan sprøjte med et økologisk middel, som musene hader at lugte til, så nye ikke kommer ind, vi mennesker syntes duften er renlig og behagelig.

Hvad er en mus:

Mus (Latin: Musculus) er en gnaver der kan lave store skader på ens hjem og El installationer, og ligesom rotten give dødelige sygdomme til mennesker.
Mus findes i næsten hele verden, hvor den lever sammen med mennesker. Der findes i Danmark flere former for mus, den lyse grå husmus og den mørke halsbåndsmus. De betragtes undertiden som to selvstændige arter og begge betragtes som skadedyr.

 

5 gode grunde til at vælge os:

De modtager straks indledende instruktioner på e-mail ved at udfylde formularen Kontakt os.

Vi udfører gratis en undersøgelse af Jeres bolig, så vi kan finde indgangene, ved en bekæmpelse.

I kan altid ringe, hvis der er spørgsmål vedr. de mindre ændringer i Jeres bolig, dette er med i prisen.

Vi udfører giftfri, miljøvenlig og økologisk bekæmpelse uden forurening af huset.

Vi har fuld garanti.

 

Kontakt os – Tal med en specialist

31 90 40 21

 

Hvad bør man ikke gøre ved bekæmpelse af mus:

Det er vanskeligt at bekæmpe mus, alm. fælder virker som regel ikke, da musene er meget hurtige og kan lugte at fælden har været i kontakt med mennesker.

Den gift man kan købe i dagligvare handlen, er meget svag og virker sjældent men meget giftig for mennesker, desuden kan børn og ens husdyr komme til at spise den og blive alvorligt syge.

Musene går fortrinsvis efter de samme fødevarer som vi spiser, så det mindste mad spild og musene vil formere sig yderligere.

 

Hvilke skader laver mus:

Mus er skadedyr, de spreder sygdomme som vi kan blive smittet af, det er især dødelige sygdomme, samt de sygdomme der giver kroniske skader.
Musen ødelægger isolering, bygningsmaterialer og el installationer, dermed opstår der huller og utætheder, der medfører fugt og råd.
Når musene dør, lugter de kvalmeagtigt og sødligt, desuden vil der være lugtende ekskrementer, alle de steder hvor musene er, som tiltrækker fluer.

 

Hvordan yngler musene:

Mus yngler 4 gange om året, under gunstige forhold indendørs får de 4-8 unger hver gang.
Ude i naturen er musene meget afhængige af vejret og temperaturen, så her varer yngletiden kun fra maj til august.
Ungerne holder op med at die, når de er 18-20 dage gamle, kort tid efter kan de klare sig selv.
Hunnerne er klar til at parre sig, når de er 2-3 måneder gamle.

Link ang. mus: Pestium

 

Kontakt os – Tal med en specialist

31 90 40 21

 

Sygdomme som musene spreder:

Musen er et pattedyr, derfor kan den overføre de samme sygdomme, som rotter overfører, og som vi mennesker kan blive smittet af.
Den største smittefare kommer ofte fra muse- eller rotte urin, som vi ikke kan se eller lugte.

Leptospirose ( Weils sygdom ):

En akut bakteriesygdom, som spredes via urinen fra smittede mus og rotter. Dette foregår som regel via inficeret vand. Infektionen kan være mild og forbigående, men kan også være alvorlig med følger som, nyresvigt, lungebetændelse og øget blødningstendens.

Salmonella:

Er en af de mest typiske årsager til mavetarmsinfektioner hos mennesker. Bakterien findes i rotte- og muselort, og spredes til mennesker gennem inficeret mad og drikke eller fra indåndet støv, der har været i kontakt med ekskrementerne.

Yersinia infektion:

Stammer fra bakterien med det latinske navn, Yersinia enterocolitica, som giver symptomer der minder om salmonellaforgiftning.
Sygdommen forårsager mavepine, som kan minde om blindtarmsbetændelse. I 2014 opstod der 414 registrerede tilfælde af Yersinia infektionen, som man kan smittes med, hvis man indtager mad, som har været i berøring med rotter og mus.

Tularæmi ( harepest )

Harepest er en infektion hos gnavere (Harer, rotter og mus), som ligeledes kan spredes til mennesker. Sygdommen kan vise sig som feber, kulderystelser, hovedpine og kan også forårsage hævede lymfeknuder.
Mennesker kan smittes på flere forskellige måder. Det kan ske ved direkte kontakt med afføring fra gnavere eller indirekte gennem inficeret drikkevand. 

Hanta virus:

Spredes med lort fra mus og rotter, bakterien giver influenza lignende symptomer, som kan udvikle sig til ryg- og mavesmerter samt nyresvigt. I værste tilfælde kan sygdommen være dødelig for mennesker.

Kontakt os – Tal med en specialist

31 90 40 21

Muldvarpers årsrytme

Tryk her: 31 90 40 21