Myrebekæmpelse af alle slags myrer – Effektivt med garanti
Kommer indenfor 24 timer 24/7
Konkurrerende lave priser

 

Vigtigt:

Vi er specialister i myrebekæmpelse, ved hjælp af vores lange erfaring, avancerede instrumenter og effektive pesticide-fri/økologiske midler.

Vores gratis undersøgelser ved en bekæmpelse gør, at vi kan se hvor myrerne er, og hvordan de kommer ind i Jeres bolig, og hermed kan vi rådgive og bekæmpe myrerne effektivt, så de ikke kommer igen.

Ring 31 90 40 21, så kommer vi indenfor 24 timer 24/7.

I får desuden tilsendt en e-mail, så i er fuldt forberedte når vi kommer, hermed bliver alt lettere for Jer.

Gratis bygningsrådgivning ved bekæmpelsen, så myrerne ikke kommer igen
Med vores avancerede instrumenter kan vi se, hvor myrerne kommer ind
Kontakt os uforpligtende -Tal med en specialist

31 90 40 21

Myrebekæmpelse:
Myrebekæmpelsen foregår hurtigt og effektivt og i får straks tilsendt en instruktion, der beskriver hvordan i forbereder Jer, før vi kommer, ved at udfylde vores uforpligtende formular Kontakt os
Før myrebekæmpelsen gennemgår vi haven og huset med et varmesøgende kamera og i får instruktioner i mindre bygningsændringer, og hvordan i bør forholde Jer i fremtiden, så i undgår myrerne.
Vi er de eneste i Danmark der yder denne service.

 

Hvad skal der til:
Når først myrerne har invaderet haven og huset, er de svære at ignorere.
Man kan ikke selv gøre meget ved invasionen, uden en bygnings information og professionel bekæmpelse.
Det er ikke manglende renlighed, men en konsekvens af, hvordan vores haver og huse er opført, ellers ville myrerne blive ude i haverne.
Nogle skadedyrsfirmaer sprøjter Pesticider indenfor og ude i haven, Pesticider nedbrydes indenfor 4 timer i solskin og regner ned i jorden, og så står man tilbage med forureningen og senere myrerne.

 

Hvad gør vi for dig:
I vil altid få besøg af en certificeret specialist, der har special viden indenfor myre bekæmpelsen.
Vi har den rette viden og udstyr, til at foretage bekæmpelsen af myrer, uden at det går ud over Jer, dyrene, haven og jeres hus.
Vi har stor erfaring med vores behandlingsmetoder, midlerne og måleapparaterne vi benytter, er meget effektive, så problemet kan elimineres over kort tid.

 

Hvorfor os:
Ved bekæmpelsen – benytter vi et specielt IR kamera samt fugt målere, så vi kan se hvor myrerne fortrinsvis er.
Vi har indgående viden samt udstyret til at løse myrer bekæmpelse.
Tilbuddet inkluderer skadedyrs inspektion af en specialist, bekæmpelsen samt et informations dokument så myrerne holder sig væk.

Kontakt os uforpligtende – Tal med en specialist

31 90 40 21

 

En plage:
Vi forstår fuldt ud din frustration over at have myrer over det hele.
Myrerne kan svine et helt hus til, undergrave fundamentet i huset og flere større fliseområder, desuden kravler de overalt hvor der er mad, så det kan være svært at nyde solen eller spise i fred.
Der findes flere forskellige myrearter, den mest almindelige er den sorte myrer der som regel er brunligt, denne myrer kan skabe ødelæggende fugt under gulvet som senere resulterer i svamp.
Andre myrearter ødelægger trækonstruktioner og har dermed store omkostninger for ejeren.

 

Hvordan får man myrer:
Myrer har flere boer hvor der er skygge og hvor det er tørt, her er visse steder i haven, under fliserne og under huset ideelle steder for myren, hvis der desuden er gode adgangsforhold, hvor de uhindret kan komme til, er man sikker på at få en myre invasion.
De kommer ude fra haven eller har overvintret under huset eller bag fodpaneler eller i hulmuren. En myre hun kan blive 25 år gammel, så når først de er inde er de svære at komme af med.
Men med nogle erfaringstrick kan det lade sig gøre.

Kontakt os uforpligtende – Tal med en specialist

31 90 40 21

 

Hvad lever myrerne af:
Myrer lever af søde sager, fortrinsvis kulhydrater, alt det vi mennesker bliver lidt for store af.
I Naturen lever de af bladlus-ekskrementer og fra os er det kulhydrater som f.eks.: korn, mel, brød, ris, spaghetti, sukker, malt, frugt, udtørret sodavand, honning alt det vi godt kan lide, og bare en lille smule der spildes på gulvet, vil være nok til at en hel hær af myrer der overlever.

 

Hvordan formerer myrerne sig:
Der er Dronninger, æg, flyvende myrer og hanner.
En gang om året senere på sommeren kommer der sværmende myrer fra havemyrernes boer. De vingede myrer, hvoraf de store er hunner og de små hanner, blander sig med sværmende myrer fra andre boer og parrer sig. Hannerne dør, og de hunner, som ikke går tabt, opbygger nye samfund og tilbringer resten af deres dage med at lægge æg.
Myrer boer har som regel mellem 5000 – 10000 myrer i området.

 

Sygdomme som myrer spreder:
Ingen kendte, muligvis parasitter men dette er yderst sjældent.

Tryk her: 31 90 40 21