Vores værdier:

Ingen pesticider:

Vi benytter ikke pesticider hverken i hjemmet i haven eller andre steder.
Vi er skadedyrsspecialister der er autoriseret og certificeret, alle midler er godkendt af Miljøstyrelsen, så  midlerne kun udlægges hvor skadedyrene er, dette medfører en væsentlig mindre miljø belastning og et giftfrit miljø.
Desuden udvikler vi og benytter avancerede elektroniske instrumenter, så vi flere tilfælde undgår at benytte midlerne over det hele, hermed bidrager vi til et biologisk sundt miljø.

CO2:

For at CO2 forurene så lidt så muligt, benytter vi kun vogne hvor CO2 udslippet er minimalt,  kører max 90 Km/t og fortrinsvis med biodiesel.
Desuden benytter vi kun vores skadedyrsspecialister i nærheden af vores kunder og tilrettelægger herefter kørslen, så der køres så kort en afstand så muligt.

Midler:

Vores midler overholder alle miljøstyrelsens krav og mere end det, vi benytter fortrinsvis allergivenlige eller økologiske midler, selvom disse er mere kostbare.

Betaling:

Ved betaling benyttes Mobil Pay eller Kontanter, erhvervs kunder modtager en sendt faktura, dette nedsætter udgifter til tid og mindre CO2 udslip, og medfører hermed lavere priser til vores kunder.

Bier:

Vi flytter kun bier med et økologisk middel, dette får bierne til at flyve til andre bo steder uden at skade dem.

Gnavere:

Om det er en mus eller en muldvarpe, så bør man skadedyrsbekæmpe så respektabelt og humant så muligt.
Det er bedre at sikre huset og haven, så skadedyrene ikke kommer igen end bare at slå ihjel igen og igen, dette er dyrt for kunden og bidrager yderligere til CO2 forureningen.
Vi bestræber os på at de dyr der skal forgå, bør have den respekt at dette foregår så smertefrit og uden at dyret bemærker det.

Instruktioner der sparer energi:

Vi gør meget ud af vores instruktioner til kunden, så det sikres at skadedyrene ikke kommer igen.
Vi giver både skriftlige instruktioner før vi kommer og efter vores første besøg, så vi sikre os at intet bliver glemt.
Bygnings instruktionerne er gratis og medfører som regel en væsentlig forbedring af hjemmet, samt et mindre energi forbrug i det lange løb, hermed også et bedre miljø.
Hvis der skal vaskes eller fryses, instruerer vi i en rensning der kræver så lidt energispild så muligt.

Tryk her - Ring til os