Vi tager vores værdier alvorligt, så vores kunder kan være trygge
VI KAN KOMME INDENFOR 24 TIMER 24/7
KONKURRERENDE LAVE PRISER
Kontakt os – Tal med en specialist
31 90 40 21

 

Ingen pesticider:
Vi benytter ikke pesticider hverken i hjemmet i haven eller andre steder dette er altid vores værdier.
Vi er skadedyrsspecialister der er autoriseret og certificeret, alle midler er godkendt af Miljøstyrelsen, så  midlerne kun udlægges hvor skadedyrene er, dette medfører en væsentlig mindre miljø belastning og et giftfrit miljø.
Desuden udvikler vi og benytter avancerede elektroniske instrumenter, så vi flere tilfælde undgår at benytte midlerne over det hele, hermed bidrager vi til et biologisk sundt miljø.

 

CO2:
For at CO2 forurene så lidt så muligt, benytter vi kun vogne hvor CO2 udslippet er minimalt,  kører max 90 Km/t og fortrinsvis med biodiesel.
Desuden benytter vi kun vores skadedyrs konsulenter i nærheden af vores kunder og tilrettelægger herefter kørslen, så der køres så kort en afstand så muligt.

 

Midler:
Vores værdier er at alle midler overholder alle miljøstyrelsens krav og mere end det, vi benytter kun allergivenlige eller økologiske midler, selvom disse er mere kostbare, men stadig til samme pris som andre firmaer.

 

Betaling:
Ved betaling benyttes MobilePay eller Kontanter, erhvervs kunder modtager en sendt faktura, dette nedsætter udgifter til tid og mindre CO2 udslip, dette medfører lavere priser til Jer, vores kunder.

 

Bier:
Vi flytter kun bierne med økologiske midler, dette får bierne til at flyve til andre bosteder, uden at skade dem.
Vores værdier er ret strenge her, Naturen skal skånes.

 

Gnavere:
Om det er en mus eller en muldvarpe, så bør man skadedyrsbekæmpe så respektabelt og humant så muligt.
Det er bedre at sikre huset og haven, så skadedyrene ikke kommer igen end bare at slå ihjel igen og igen, dette er dyrt for kunden og bidrager yderligere til CO2 forureningen.
Vi bestræber os på at de dyr der skal forgå, bør have den respekt at dette foregår så smertefrit og uden at dyret bemærker det.

 

Instruktioner der sparer energi:
Vi gør meget ud af vores instruktioner til kunden, så det sikres at skadedyrene ikke kommer igen.
Vi giver både skriftlige instruktioner før vi kommer og efter vores første besøg, så vi sikre os at intet bliver glemt.
Bygnings instruktionerne er gratis og medfører som regel en væsentlig forbedring af hjemmet, samt et mindre energi forbrug i det lange løb, hermed også et bedre miljø.
Hvis der skal vaskes eller fryses, instruerer vi i en rensning der kræver så lidt energispild så muligt.

Tryk her: 31 90 40 21