Vigtige informationer om Pro Skadedyrskontrol
Kommer inden 24 timer – 24/7
Lave priser og garanti
 

For at forstå vores kvalitet, ydelser og mission se nedenstående:
Skadedyrsbekæmpelse er ikke bare en sag om at sprøjte et par gange eller tre og så er problemet løst, skadedyrene vil i de fleste tilfælde komme tilbage.
I flere skadedyrsfirmaer kan man købe abonnementer, så hver behandling bliver lidt billigere, men over tid kan det blive et bekosteligt forhold.
Pro Skadedyrskontrol gør tingene lidt anderledes, vi har investeret i meget dyre instrumenter, som kun veluddannet medarbejdere kan betjene, hermed kan vi finde grunden til, at vores kunder har skadedyr og hvor de kommer ind og hvorfor de bliver ved med at komme tilbage.
Vi gør også meget ud af at spørge vores kunder om deres adfærd,  om de har set nogle specielle forhold i Deres bolig som de ikke helt kan forstå.
F. eks ser vi nogle gange byggesjusk selv i nye bygninger eller skjulte revner i fundamentet, som medfører skadedyr, dette kan vi måle på forskellige måder: fugtmåling, Radon måling, UV målinger eller via infrarød teknologi, hermed får kunden desuden en værdifuld viden om Deres bolig.
Det lyder måske dyrt men det er faktisk lige modsat, når vi finder årsagen til skadedyrene og får udbedret forholdet, vil vores skadedyrs behandlingen være 100% effektiv, fordi vi ved hvor vi skal sætte ind og på hvilken måde vi mest effektivt kan stoppe invasionen, hermed benytter vi sjældent vores garanti ordning, fordi forholdet mellem årsag og behandling fungere, hermed også en stor besparelse for kunden.
Vi er derfor ikke dyrere end andre firmaer, selvom vi benytter højt uddannet medarbejdere og henviser til specialister vedr. håndværker udførelsen.
I de fleste tilfælde er vi væsentligt billigere, og så får man desuden værdifuld viden om sin bolig med i købet.

 

Direktør & Ingeniør: Thomas Falk Burcharth
Techn. Med, HD, Agro G1 – S2.
Rådgivende ingeniør, HD og Skadedyrs specialist.
Thomas vil altid komme først ud til Jer, samt udfører størstedelen af bekæmpelserne, så den højeste kvalitet opnås.
Desuden tager Thomas sig af kurser, undervisning, drift, bygningsundersøgelser, rådgivning, rapporter, attester og juridisk hjælp.

 

Læge: Rawa Jirjes Burcharth
Cand. Med – Speciallæge i Intern Medicin.
Rawa rådgiver kunder der har et patologiske problem med skadedyr, det kan være allergi, svien, kløen eller spørgsmål vedr. sygdomme, medicin og sundhedssektoren, alt hvad der handler om reaktioner fra skadedyr.

 

Konsulenter i skadedyrs -bekæmpelse og -forebyggelse:
Vi uddanner vores tilknyttet konsulenter til specialister i de forskellige skadedyr og bygnings konstruktioner.
Konsulenterne bliver kun sendt ud på opgaver til de skadedyr og bygnings ændringer de er uddannet til, så vi kan sikre den højeste kvalitet.
Vi instruerer altid konsulenterne i de ændringer der skal udføres, så konsulenter er godt rustet til udførelsen, så skadedyrene ikke kommer igen.
De mindre bygnings ændringerne medfører altid, at skadedyrene ikke kommer igen efter bekæmpelsen.

Forretningsbetingelser og Privatlivspolitik

Alle priser er eksklusiv 5% miljøafgift og moms.

Tryk her: 31 90 40 21