Professionel skadedyrsbekæmpelse af væggelus – Effektivt med garanti
VI KOMMER INDENFOR 24 TIMER 24/7
Konkurrerende lave priser
English

Vigtigt:

Vi er eksperter i væggelus bekæmpelse, med vores mangeårige erfaring, kan vi hurtigt og sikkert bekæmpe Jeres væggelus med fuld garanti.

Venligst undgå selv at fjerne væggelusene, da dette kan medføre yderligere spredning og hermed forværring af situationen.

Vi benytter ikke billige pesticider, kun langtidsholdbar Nanoteknologi, så i kan føle Jer helt trygge.

I får ved tilmeldelsen “Kontakt os“, straks tilsendt vigtige informationer, så væggelus invasionen standses.

Gratis skadedyrs-undersøgelse:
Vi har de mest avancerede elektroniske instrumenter, så vi kan se hvor væggelusene er samt Deres indgange.

Gratis på Sjælland: Send et billede af Jeres bid på sms: 31 90 40 21 døgnet rundt, så vi kan vurdere om det er væggelus.

 

Gratis rådgivning ved bekæmpelsen, så væggelusene ikke kommer igen
MED VORES AVANCEREDE INSTRUMENTER, KAN VI SE HVOR væggelusene er
Kontakt os – tal med en specialist

31 90 40 21

Gratis: hvis i bor på Sjælland: Tag skarpe billeder af biddene med Jeres mobiltelefon og send dem med sms til tlf. 31 90 40 21.
Så kan vi undersøge og afgøre om det er væggelus bid.
Send venligst ikke billeder ind af seksuel art, disse billeder vil blive slettet med det samme.
Lad være med selv at afgøre, om det er væggelus eller noget andet, der er 3 forskellige slags væggelus, og de bider meget forskelligt, de kan nemt forveksles med andre insekter.

 

Hvordan kan i være sikre på, at i har væggelus:
Man kan meget sjældent se væggelusene i ens hjem, de er meget lys og menneskesky.
De gemmer sig virkeligt godt, det man ser på internettet, er boliger hvor de har invaderet igennem flere år.
Det er sjældent tilfældet i Danmark, hvor man som regel kun får en til to hun-væggelus med æg.

 

En væggelus er nok:
Æggene klækkes, og væggelusene spreder sig hurtigt, så man bliver bidt over hele kroppen.
Man kan se om man har væggelus på biddene på huden, kvinder, mænd og børn bliver bidt på forskellige steder, nogle bid kan man se med det samme, fordi der reageres allergisk, andre kan ikke ses, og her udlåner vi gerne vores specialudstyr, så man kan se biddene.
Dyr med pels bliver ikke bidt.

 

Væggelus bekæmpelsen:
Vi bekæmper væggelusene hurtigt og effektivt og i vil straks få tilsendt instruktioner, der beskriver hvordan i forbereder Jer før vi kommer, så væggelusene ikke spreder sig yderligere.
Samtidigt med bekæmpelsen, udfører vi en højteknologisk undersøgelse med rådgivning i hvordan i skal forholde Jer i fremtiden, hvad i bør gøre ved Jeres bolig, så væggelusene forsvinder og ikke kommer igen.

 

Hvorfor os:
I vil altid få besøg af en certificeret skadedyrs specialist, der har en indgående viden inden for væggelus bekæmpelse.
Vi har den rette viden og højteknologiske udstyr, til at foretage undersøgelsen og bekæmpelsen af væggelus, uden at det går ud over Jeres hverdag.
Vi har stor erfaring med vores behandlingsmetoder.
Midlerne og apparaterne vi benytter er meget effektive, så problemet kan elimineres på kort tid.

 

Højteknologisk væggelus bekæmpelse:
Ved bekæmpelsen – benytter vi et specielt kamera og UV a-c lys, så vi kan se hvor væggelusene fortrinsvis er, desuden benytter vi et middel der kan afsløre væggelusene.

Vi gennemgår vi hele husstanden, så vi er sikre på, det ikke er andre insekter der ligner væggelusen.
Vi beder Jer ikke om at smide Jeres senge eller polstrede møbler ud, eller at i skal sove i soveværelset, så i kan lokke væggelusene frem om natten.
Der er en speciel sikrings metode, hvor vi sikrer sengene, så væggelusene ikke kommer igen.

 

Kontakt os  – tal med en specialist
31 90 40 21

 

En plage:
Vi forstår fuldt ud Jeres frustration over at i måske er invaderet af væggelus og vi får desværre også nye kunder, som ikke er kommet af med væggelusene og har måttet flytte fra Deres bolig.

Nogle mennesker mærker ikke biddene fra væggelusen med det samme, men over tid bliver alle allergiske med tydelige komplikationer.
Biddene er meget plagsomme og kan give hævelser og voldsom kløen samt allergiske udbrud, disse kan vare op til 3 uger fra man er bidt til det holder op med at klø.

 

Hvor er væggelusene:
Ikke alle er klar over at de har væggelus, hvis de ikke har fået kløende sår og allergi.
Væggelus gemmer sig alle steder, hvor de ikke kan ses og de kommer først frem, når det er mørkt og når vi sover og ligger stille.

De gemmer sig hovedsageligt i soveværelserne og de tilstødende værelser, efter kort tid spreder de sig videre til andre værelser længere væk, andre lejligheder og ens gæster via frakker og sko.

 

Hvor er væggelusene fortrinsvis:
I sengene:
34,6 % i bokssenge eller boksmadrasser eller 22,6 % i almene madrasser og 12,0 % i sengerammen.

Resten af boligen:
25 % og under gulvpanelerne.
18 % i sofaer og polstret stole.
16% i uvasket tøj ( der kan sprede væggelusene til ens gæster og andres boliger )
3,1 % i vægge og lofter.
2,3 % i natborde og almene stole.
1 % i gulv sprækkerne.

 

Kontakt os – tal med en specialist
31 90 40 21

 

Væggelusen er en tæge der kun lever af blod:
Væggelusen lever af blod der afsættes som små sorte pletter på sengetøjet, gulvene, skabe, tæpper og madrasser og som regel kun kan ses med specialudstyr.
Væggelusene kommer frem om natten, når alt er mørkt og stille og når de er sikre på at i sover, herefter bidder de.

Væggelusen lister forsigtigt hen over huden og søger efter blodårer, denne finder de med deres 2 IR følehorn, herefter stikker de forsigtigt sine munddele ned i hudens øverste lag og sprøjter lidt bedøvelse id i huden, hvorefter trækker de deres munddele lidt op og venter til bedøvelsen virker.
Dette for at kunne flygte hvis i vågner, væggelusen suger herefter så meget blod de kan, enten på dig eller jeres husdyr samt mus, rotter, mår, fugle, flagermus – osv.

 

Udbredelse af væggelusene:
Væggelusen har 5 nymfestadier og i stadie 6 er de kønsmodne, her kan de pare sig, hvorefter de lægger ca. 6-9 æg  hver 2-5 dag – i alt ca. 200 æg i Deres livscyklus.

Antallet af æg afhænger af temperaturen og andre ydre forhold og ved temperaturer under 10 C grader stopper æglægningen.
Det tager fra to måneder til maximalt et år for væggelusen at gennemløbe udviklingen fra æg til kønsmoden, dette afhænger af temperaturen og antallet af blod måltider.

Den voksne væggelus kan klare sig forbløffende længe uden blod, ved stuetemperatur op til et år, i et laboratorie i Canada har den længste levende væggelus levet i 3 år uden et blod måltid.

 

Væggelus bekæmpelse, der ikke bør benyttes:
Nogle skadedyrsfirmaer lover hurtig udryddelse ved opvarmning af hele boligen til over 55 graders varme.
Dette kan ødelægge elektronik, el installationer og nogle bygningsmaterialer og koster en mindre formue.

Ved opvarmningen flygter væggelusene ind i de koldere områder f. eks. i hulmuren, eller ind til naboen og inficere her, når varmen igen forsvinder, kommer de tilbage og man er lige vidt.

Damp behandling af senge og sofaer rammer kun de væggelus der sidder i yderkanten, ikke længere inde i boksmadrasserne og heller ikke i resten af soveværelset eller ejendommen.

Nogle skadedyrsfirmaer har såkaldte blodhunde, som kan lugte væggelus blod, disse hunde sætter sig ned eller giver pote, når der er usynligt menstruationsblod eller hvis man har haft en rift i huden, så denne metode kan ikke anbefales.

Og så er der det hvide eller lysebrune pulver i soveværelset, dette kan være effektivt men sviner overalt, desuden er væggelusene ikke kun i soveværelset, men inde i muren og alle andre steder i boligen, så denne metode virker sjældent.

 

Hvordan gør vi:
Vi undersøger alle de områder, vi ved væggelusene opholder sig. Herefter sprayer med nanopartikler (ikke skadeligt for mennesker) bestemte steder i hele boligen (skadedyrsbekæmpelsen)

Herefter rådgiver vi Jer i, hvordan i får lukket af så væggelusene ikke kommer tilbage eller ind, uden at der opstår fugtproblemer.
Denne metode er yderst effektiv og virker, hvis i på en rejse senere hen får væggelus med hjem eller nogen tager dem med ind i Jeres hus, så kan de støvsuges op, da væggelusene ikke har nogen steder at gemme sig.
Hvis i ikke selv kan udføre det forholdsvis mindre arbejde, kan vi henvise til nogle få special firmaer der kan.

 

Kontakt os – tal med en specialist
31 90 40 21

 

Sygdomme som væggelusene kan sprede:
Væggelusene menes ikke at være smittespredere.
Dette er dog ikke helt sandt, væggelusen kan være inficeret af parasitter og hermed sprede disse.
Man ser ofte at mennesker der er bidt af væggelus, der senere får fnat samt at husdyrene bliver smittet af bændelorm, som væggelusen kan være mellem vært for.

Sjældne sygdomme som væggelusen kan smitte med-
Cheyletiella “Pels-smider”
Sarcoptes “Skabsmide”
Demodex “Hårsækmide
– Scabies “Fnat”
Taenia “Bændelorm”

Væggelus bid okosk.dk

Tryk her: 31 90 40 21