Effektiv VÆGGELUS BEKÆMPELSE med gratis bygningsundersøgelse, så de ikke kommer igen.
VI KOMMER INDENFOR 24 TIMER 24/7
Lave priser på Sjælland
English

Vigtigt:

Vi er specialister i væggelus bekæmpelse, ved hjælp af vores lange erfaring, avancerede instrumenter og effektive midler.

Vores gratis undersøgelse, ved en bekæmpelse gør, at vi kan se hvor væggelusene er, hermed kan vi bekæmpe dem effektivt, samt rådgive Jer, så  i undgår en invasion af nye væggelus senere.

Vi benytter kun de mest effektive midler, samt økologiske skræmme midler, så vi ikke forurener Jeres bolig.

I får desuden tilsendt en e-mail, så i er fuldt forberedte når vi kommer, hermed bliver alt lettere for Jer.

Ring 31 90 40 21, så kommer vi indenfor 24 timer 24/7.

Gratis UNDERSØGELSE ved bekæmpelsen, SÅ alle VÆGGELUSENE forgår.
Kontakt os og tal med en specialist

Ring 31 90 40 21

Væggelus bekæmpelsen:

Vi bekæmper væggelusene hurtigt og effektivt og i vil straks få tilsendt instruktioner, der beskriver hvordan i forbereder Jer før vi kommer, så væggelusene ikke spreder sig yderligere.
Vi udfører en højteknologisk bygningsundersøgelse med instruktioner samt hvordan i skal forholde Jer i fremtiden, så i ikke får væggelus igen.

 

Hvorfor os:

I vil altid få besøg af en certificeret skadedyrs specialist, der har en indgående viden inden for væggelus og bekæmpelsen.
Vi har den rette viden og højteknologiske udstyr, til at foretage en bekæmpelse af væggelus, uden at det går ud over Jeres hverdag.
Vi har stor erfaring med vores behandlingsmetoder.
Midlerne og apparaterne vi benytter er meget effektive, så problemet kan elimineres på kort tid.

 

Højteknologisk væggelus bekæmpelse:

Ved bekæmpelsen – benytter vi et specielt kamera og UVAC lys, så vi kan se hvor væggelusene fortrinsvis er, desuden benytter vi et middel der kan afsløre væggelusene.
Vi gennemgår vi hele husstanden, så vi er sikre på det ikke er andre insekter der ligner væggelusen.
Vi beder Jer ikke om at smide Jeres senge eller polstrede møbler ud eller at i skal sove i soveværelset, så i kan lokke væggelusene frem om natten.
Der er en speciel sikrings metode, hvor vi sikrer sengene så  væggelusene ikke kommer igen.

 

Kontakt os og tal med en specialist
Ring 31 90 40 21

 

En plage:

Vi forstår fuldt ud Jeres frustration over at i måske er invaderet af væggelus og vi får desværre også nye kunder, som ikke er kommet af med væggelusene og har måttet flytte fra Deres bolig.
Nogle mennesker mærker ikke biddene fra væggelusen med det samme, men over tid bliver alle allergiske med tydelige komplikationer.
Biddene er meget plagsomme og kan give hævelser og voldsom kløen samt allergiske udbrud, disse kan vare op til 3 uger fra man er bidt til det holder op med at klø.

 

Hvor er væggelusene:

Ikke alle er klar over at de har væggelus, hvis de ikke har fået kløende sår og allergi.
Væggelus gemmer sig alle steder, hvor de ikke kan ses og de kommer kun frem, når det er mørkt og når vi sover og ligger stille.
De gemmer sig hovedsageligt i soveværelserne og de tilstødende værelser, efter kort tid spreder de sig videre til andre værelser længere væk, andre lejligheder og ens gæster via tøjet.

 

Hvor er væggelusene fortrinsvis:

I sengene:
34,6 % i bokssenge eller boksmadrasser.
eller
22,6 % i almene madrasser og 12,0 % i sengerammen.

Resten af boligen:
25 % og under gulvpanelerne.
18 % i sofaer og polstret stole.
16% i uvasket tøj ( der kan sprede væggelusene til ens gæster og andre boliger )
3,1 % i vægge og lofter.
2,3 % i natborde og almene stole.
1 % i gulv sprækkerne.

 

Kontakt os og tal med en specialist
Ring 31 90 40 21

 

Væggelusen er en tæge der lever af blod:

Væggelusen lever af blod der afsættes som små sorte pletter på sengetøjet, gulvene, skabe, tæpper og madrasser og som regel kun kan ses med specialudstyr.
Væggelusene kommer frem om natten, når alt er mørkt og stille og når de er sikre på at i sover, herefter bidder de.

Væggelusen lister forsigtigt hen over huden og søger efter blodårer, denne finder de med deres 2 IR følehorn, herefter stikker de forsigtigt sine munddele ned i hudens øverste lag og sprøjter lidt bedøvelse id i huden, hvorefter trækker de deres munddele lidt op og venter til bedøvelsen virker.
Dette for at kunne flygte hvis i vågner, herefter suger de så meget blod de kan, enten på dig eller jeres husdyr samt mus, rotter, mår, fugle, flagermus – osv.

 

Udbredelse af væggelusene:

Væggelusen har 5 nymfestadier og i stadie 6 er de kønsmodne, her kan de pare sig, hvorefter de lægger ca. 6-9 æg  hver 2-5 dag – i alt ca. 200 æg i Deres livscyklus.
Antallet af æg afhænger af temperaturen og andre ydre forhold og ved temperaturer under 10 C grader stopper æglægningen.
Det tager fra to måneder til maximalt et år for væggelusen at gennemløbe udviklingen fra æg til kønsmoden, dette afhænger af temperaturen og antallet af blod måltider.
Den voksne væggelus kan klare sig forbløffende længe uden blod, ved stuetemperatur op til et år, i et laboratorie i Canada har den længste levende væggelus levet i 3 år uden et blod måltid.

 

Væggelus bekæmpelse der ikke bør benyttes:

Nogle skadedyrsfirmaer lover hurtig udryddelse ved opvarmning af hele boligen til over 55 graders varme.
Dette kan ødelægge elektronik, el installationer og nogle bygningsmaterialer og koster en mindre formue.
Ved opvarmningen flygter væggelusene ind i koldere områder f. eks. i hulmuren eller ind til naboen og inficere her, når varmen igen forsvinder, kommer de igen og man er lige vidt.
Damp behandling af senge og sofaer rammer kun de væggelus der er i yderkanten, ikke længere inde i boksmadrasserne og heller ikke i resten af soveværelset eller ejendommen.

Nogle skadedyrsfirmaer har såkaldte blodhunde, som kan lugte væggelus blod, disse hunde sætter sig også ned, når der er usynlig menstruationsblod eller hvis man har haft en rift i huden, så denne metode kan og bør ikke anbefales.

 

Kontakt os og tal med en specialist
Ring 31 90 40 21

 

Sygdomme som væggelusene kan sprede:

Væggelusene menes ikke at være smittespredere.
Dette er dog ikke helt sandt, væggelusen kan være inficeret af parasitter og hermed sprede disse.
Man ser ofte at mennesker der er bidt af væggelus, senere får fnat samt at husdyrene bliver smittet af bændelorm, som væggelusen kan være mellem vært for.

Sjældne sygdomme som væggelusen kan smitte med-
Cheyletiella “Pels-smider”
Sarcoptes “Skabsmide”
Demodex “Hårsækmide
– Scabies “Fnat”
Taenia “Bændelorm”

Væggelus cyklus okosk.dk

Tryk her - Ring til os