Effektiv møl bekæmpelse, med gratis undersøgelse, så møllene forgår og ikke kommer igen.
Kommer inden 24 timer – 24/7
Lave priser på Sjælland

Vigtigt:

Vi er specialister i bekæmpelse af alle slags møl, ved hjælp af vores lange erfaring, avancerede instrumenter og effektive midler.

Vores gratis undersøgelse ved en bekæmpelse gør, at vi kan se hvor møllene er, hermed kan vi bekæmpe møllene effektivt, samt rådgive Jer, så  i undgår nye mølangreb.

Vi benytter kun de mest effektive midler, samt økologiske skræmme midler, så vi ikke forurener Jeres bolig.
Hermed kan i der også spiser økologisk eller er allergikere, få glæde af møl bekæmpelsen.

I får desuden tilsendt en e-mail, så i er fuldt forberedte når vi kommer, hermed bliver alt lettere for Jer.

Ring 31 90 40 21, så kommer vi indenfor 24 timer 24/7.

Vi benytter kun pesticid fri og økologiske midler, så Jeres hjem ikke bliver forurenet.
Kontakt os – Tal med en specialist

Ring 31 90 40 21

Møl bekæmpelsen:

Vi starter med en undersøgelsen af Jeres hjem, hvor vi benytter vores avancerede special instrumenter, så vi kan finde møllene, larverne, æggene samt årsagen. Hermed kan vi bekæmpe møllene direkte hvor de er. Så vi ikke fylder hele Jeres hjem med insektmidler.

Herefter starter vi møl bekæmpelsen med det samme, hvor vi benytter vores effektive pesticid fri, allergi venlige insekt midler, der hvor møllene er.
Og vores økologiske midler benyttes som hjælpe midler, så møllene flyver hen mod insekt midlerne er, så alle kan få glæde af møl bekæmpelsen.
Vi vil ikke sprøjte Jeres hus til med usunde og farlige giftarter, derfor benytter vi kun dyrere og mere effektive midler og metoder.
Dette gør det ikke dyrere for Jer, kun bedre, og vi koster stadig det samme, som andre skadedyrsfirmaer.

Vi afslutter med en gratis rådgivning vedr. fugt problemer og vaner. Hermed ved i hvorfor i er blevet invaderet, så i med mindre bolig ændringer eller leve måder, kan undgå invasionen igen. Samtidigt rådgiver vi i evt. forsikrings muligheder og skattefradrag.

Kan i selv bekæmpe møllene:

Det er vanskeligt selv at bekæmpe møl, fælder virker sjældent og kun på de flyvende møl, der ingen skade gør.
Den gift man kan købe i dagligvare handlen er for lidt og skadelig for Jer, den er temmelig dyr og virker sjældent.
Man kan gøre mere skade end gavn, ved selv at udføre møl bekæmpelsen, møllarverne fortsætter med at spise indboet og tøjet, så det bliver hurtigt dyrt og ærgerligt, når f. eks. ens dyre tøj og pelse samt indbo bliver ødelagt.

 

Hvad er møl:

Der findes mange forskellige slags møl omkring 500 underarter, det er derfor vigtigt at kunne art bestemme møllene, der har invaderet, så der bekæmpes på den rigtige og mest effektive måde.
Det er altid larverne der skader tøjet eller inficerer maden, æggene kan man ikke fjerne uden at vide hvordan, så når æggene udklækker efter 14-21 dage, vil cyklus starte igen, og så kan man starte forfra.
Møllarver spiser fortrinsvis det de hedder. Frømøl larver spiser fortrinsvis frø og klædemøl larver spiser fortrinsvis klæder. Dette er lidt misvisende, frømøl larver spiser også klæder, hvis den ikke kan finde tørstof: frø, mel, havregryn, hudceller etc. Dette medfører at f.eks. frø møllelarverne angriber og spiser alt hvad der er protein i, og det kan være alle slags inventar såsom bygningen, tøj, pelse, osv.

Kontakt os – Tal med en specialist

31 90 40 21

 

Frømøl og mel møl:

Se de skiftende billeder ovenfor, den har tofarvet vinger som regel ( brun og lys beige).
Frømøllens larver spiser fortrinsvis tørstof lige fra mel, hudceller til havregryn. Hvis man afskærmer mel- og frømøllene fra dens normale madvarer, vil møllene begynde at spise uld, bomuld og bygnings inventar. Derfor er det vigtigt at få dem bekæmpet hurtigt og effektivt.

Vi kan med vores elekroniske special instrumenter, finde ud af hvor frømøllene fortrinsvis er og hvor de kommer ind.
Når man har frømøl vil der altid være en bygnings årsag til invasionen, denne er som regel vand lækager eller fugt problemer i køkkenet.
Som en god og gratis service rådgiver vi Jer i, hvor problemet er, samtidigt med vi bekæmper møllene.
Denne gratis rådgivning er vigtig, så i ved hvor fugt problemerne er og møllene ikke kommer igen.

Flere af vores kunder køber økologiske varer, derfor benytter vi kun midler, uden pesticider. Desuden kan vi sprøjte med et økologisk duftmiddel, så frømøllene søger over mod området med insekt midlerne og forgår.

 

Klædemøl og pelsmøl:

Se de skiftende billeder ovenfor. Kædemøl er sølvfarvet. Pelsmøl er sølvfarvet med prikker.
Klædemøllens larver spiser fortrinsvis uld, bomuld og alle slags proteiner. Pelsmøllene spiser fortrinsvis pels.
Hvis man afskærmer disse møllarver fra Deres normale kost: uld, bomuld og pels. Vil møllarverne begynde at spise tørstof, lige fra hudceller, mel, støv, og dermed stadig formeres op. Derfor er det vigtigt at få dem bekæmpet med det samme.

Vi kan med vores elekroniske special instrumenter, finde ud af hvor møllene er og hvor de kommer ind. Når man har klædemøl og pelsmøl, vil der altid være en bygnings årsag til invasionen, denne er som regel vand lækager eller fugt problemer i Jeres hus eller lejlighed.
Som en god og gratis service rådgiver vi Jer i, hvor fugt problemet er, samtidigt med, vi bekæmper møllene.
Denne gratis rådgivning er vigtig, så i ved hvor fugt problemerne er og møllene ikke kommer igen.

 

Kontakt os – Tal med en specialist
Ring 31 90 40 21

 

Klistermøl:

Se de skiftende billeder ovenfor, helt sorte til brunsorte vinger med mønster.
Klistermøl er sjældne, men er en møl art der er i fremgang. Klistermøllenes larver spiser alt, dermed formeres de hurtigt op, og derfor er det vigtigt at få dem bekæmpet med det samme.

Klistermøl lever helst på meget fugtige områder i boligen. De formeres hurtigst op ved 25 grader, så for at kunne udføre en effektiv bekæmpelse, skal man finde årsagen til denne slags møl.
Dette kan vi gøre med vores elektronisk special instrumenter, herved får i vigtige informationer om Jeres hjem. Og i kan forebygge fugt og klistermøllene.
Som en god og gratis service rådgiver vi Jer i, hvor fugt problemet er, samtidigt med, at vi bekæmper møllene og så møllene ikke kommer igen.

 

Kontakt os – Tal med en specialist
Ring 31 90 40 21

 

Møl arterne:

Møl er forskellige insekter, der tilhører sommerfuglene (Lepidoptera).
Møl er ikke en taksonomisk gruppe, men flere familier af nat sommerfuglene (natsværmere) også kaldet møl.

Huller fra klædemøl larven okosk.dk

Tryk her - Ring til os